Regler för hyra, sälja, köpa


Nedan följer vad som gäller för annonsering i lägenhetsbörsen och viktig information vid uthyrning och försäljning.
Alla OPCA Nordic medlemmar annonserar kostnadsfritt i lägenhetsbörsen.

Hyra, hyra ut, sälja eller köpa en lägenhet

Fyll i formuläret under menyn ”Annonsera i lägenhetsbörsen”. Vi lägger in er annons i vårt register och uppdaterar lägenhetsbörsen på OPCA Nordics webbplats. Vi kontaktar er när lägenhetsbörsen är uppdaterad. Observera att ni godkänner att vi lägger in era uppgifter i ett digitalt annonsregister när ni annonserar i lägenhetsbörsen.

Ta bort eller ändra en annons

När ni inte längre är i behov av att annonsera eller när ni behöver göra en justering i annonsen fyller ni i formuläret för borttagning eller ändring. För att inga inaktuella annonser ska finnas i lägenhetsbörsen kommer annonsen att vara aktiv i ett år. Den kommer sedan att tas bort och ni kommer att få en påminnelse om att skicka in på nytt om ni fortfarande vill annonsera.

OBS! När ni hyr ut er lägenhet måste ni fylla i en uthyrningsblankett och skicka till Holiday Club Canarias i god tid innan hyresgästerna anländer. Det är mycket viktigt att kontoret på HCC vet vem som kommer. Om det kommer gäster en helg och receptionen inte har rätt namn kan hyresgästen förvägras att få tillträde till lägenheten.

Här kan du ladda ner uthyrningsblanketten och fylla i den online eller skriva ut och fylla i den för hand.

Ladda ner
Jag önskar svara på en annons

Sänd ett e-post meddelande till annonsören och beskriv ert ärende. Annonsörens e-post finns i lägenhetsbörsen. Skulle ni av någon anledning inte få kontakt med annonsören på angiven e-post går det bra att skicka ett meddelande till OPCA Nordic.

Skicka ett e-post meddelande till opcanordic@gmail.com och ange ID-nummer och att ni inte kan få kontakt med annonsören så hjälper vi er.

Ej medlem

Om ni ej är medlem i OPCA Nordic går det bra att annonsera under Köpes och Önskar hyra. Ni använder då samma formulär som medlemmarna.

Övrig information

OPCA Nordic förmedlar följande information av er annons på lägenhetsbörsen:
Unik kod för er annons, anläggning, bytesdag, vecka/veckor, antal bäddar, lägenhetsnummer och pris om ni väljer att ange det. Ert namn kommer att vara synligt i annonsen och de kontaktvägar som ni anger ska vara synliga.
Ni har också möjlighet att skicka in bilder/foto som ni vill ska vara synliga i er annons.

OBS! Om ni köper eller säljer är det en affär mellan er och säljaren/köparen. OPCA Nordic är inte delaktig i överlåtelser utan hänvisar till Holiday Club Canarias för ytterligare information.
OPCA Nordic medverkar endast med att förmedla kontakten mellan parterna.