Våra hotell


Holiday Club Canarias har samarbete med RCI som är ett av världens största timeshare företag vars medlemmar äger
ca 4500 anläggningar i 100 länder över hela världen. Holiday Club Canarias är också medlem i RDO.


Puerto Calma

Puerto Calma är ett trevligt lägenhetshotell med utsikt ner mot hamnen i Puerto Rico. Här finns ett härligt poolområde med trädeck, en restaurang och bar. Från Puerto Calma har du har promenadavstånd till både butiker och restauranger. Från hotellet har du också många av de fina vandringsleder som finns i Puerto Rico inom räckhåll. Alla lägenheterna är utrustade med wifi via fiber.

Mer information om Puerto Calma klicka här.


Playa Amadores

Playa Amadores ligger i ett fantastiskt vackert område med fräscha härliga sandstränder och en hel del fritidsaktiviteter. Vistelsen vid Playa Amadores kan inte bli annat än avkopplande och jättetrevlig. Anläggningen ligger i byn Amadores, 150 meter från stranden och med promenadavstånd till den större orten Puero Rico. Alla lägenheterna har balkong eller terrass med havet som vy och sviterna har även jacuzzi eller privat pool. Alla lägenheterna är utrustade med wifi via fiber.

Mer information om Playa Amadores klicka här.


Sol Amadores

Sol Amadores är ett mycket omtyckt lägenhetshotell med fint läge i den övre delen av Playa Amadores med en fantastisk utsikt över havet och de fantastiska omgivningarna. Vill du aktivera dig under semestern så har hotellet gym och minigolf. Lägenheterna är väl utrustade med alla bekvämligheter. De har stora balkonger, vardagsrum och öppet kök. Alla lägenheterna är utrustade med wifi via fiber.

Mer information om Sol Amadores klicka här.


Jardin Amadores

Jardin Amadores är ett lägenhetshotell med lugnt och fint boende. Fräscha lägenheter och fina omgivningar. Placerat en bit upp på berget med utsikt över Amadores stranden och vulkanen Teide på Teneriffa som syns vid klart väder. Boendet har stora balkonger där man kan äta middag med havet som kuliss. En kort promenad bort hittar ni Europa centret med restauranger och shopping. Alla lägenheterna har wifi via fiber.

Mer information om Jardin Amadores klicka här.


Vista Amadores

Vista Amadores erbjuder boende i ett lägenhetshotell. Lägenheterna har stora balkonger med härlig vy och ni kan se fram emot fantastiska solnedgångar. Det finns även restaurang på hotellet och en liten promenad därifrån finns Europacentret som erbjuder shopping och underhållning. Alla lägenheterna är utrustade med wifi via fiber.

Mer information om Vista Amadores klicka här.